ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 2014Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Οδησσό.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ EVENTS

You are here: ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Μήνυμα Προέδρου
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Οι πληροφορίες, η ενημέρωση για τις εξελίξεις και η καλή γνώση των αντικειμένων που διαχειριζόμαστε έχουν καταστεί, στις μέρες μας, προϋπόθεση και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής πρακτικής, για τις βέλτιστες αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Η επανάσταση του διαδικτύου προσφέρει απέραντες δυνατότητες γι΄ αυτό το σκοπό, εκμηδενίζοντας αποστάσεις, σαρώνοντας άβατα και αποκλειστικότητες, απελευθερώνοντας τον άνθρωπο από τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου, καλύπτοντας με άμεσο τρόπο τις αυξημένες επικοινωνιακές ανάγκες της εποχής μας.

...περισσότερα
Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με το παρόν επιθυμούμε να θέσουμε στην προσοχή σας τις επιχειρηματικές προτάσεις Ουκρανών οικονομικών παραγόντων, για την ανάπτυξη συνεργασίας με ενδιαφερόμενους Ελληνικούς οικονομικούς φορείς και Ιδιώτες.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την παροχή περαιτέρω πληροφοριών και προώθηση σχετικού ενδιαφέροντά σας.

Δελτία Τύπου

ΕΝΑ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ»
5/31/2016 11:07:00 AM by SuperUser Account

Την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016, στις κατάμεστες από εκλεκτούς προσκεκλημένους αίθουσες του Εθνικού Μουσείου Λογοτεχνίας της Ουκρανίας, παρουσιάσθηκε από τον Εκδοτικό Οίκο «ΒΕΣΕΛΚΑ – ВЕСЕЛКА» το περίφημο λογοτεχνικό έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου (Віцендзос Корнарос) «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ – ЕРОТОКРИТ» σε μετάφραση του γνωστού Ελληνιστή ποιητή Βασίλη Στεπανένκο (Василь Степаненко) και σε εικονογράφηση του Ουκρανού ζωγράφου του Λαού Μυκόλα Πσίνκα (Микола Пшінка).

Δείτε σχετικό αρχείο εδώ

Δημοσκόπηση
Ποιά είναι η γνώμη σας για τη νέα ιστοσελίδα;

Καταχώρηση  Αποτελέσματα
Νέα Έκδοση
Έκδοση Περιοδικού
13+1 EURO για την ιστορία...