ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 2014Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Οδησσό.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ EVENTS

You are here: ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Μήνυμα Προέδρου
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Οι πληροφορίες, η ενημέρωση για τις εξελίξεις και η καλή γνώση των αντικειμένων που διαχειριζόμαστε έχουν καταστεί, στις μέρες μας, προϋπόθεση και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής πρακτικής, για τις βέλτιστες αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Η επανάσταση του διαδικτύου προσφέρει απέραντες δυνατότητες γι΄ αυτό το σκοπό, εκμηδενίζοντας αποστάσεις, σαρώνοντας άβατα και αποκλειστικότητες, απελευθερώνοντας τον άνθρωπο από τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου, καλύπτοντας με άμεσο τρόπο τις αυξημένες επικοινωνιακές ανάγκες της εποχής μας.

...περισσότερα
Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με το παρόν επιθυμούμε να θέσουμε στην προσοχή σας τις επιχειρηματικές προτάσεις Ουκρανών οικονομικών παραγόντων, για την ανάπτυξη συνεργασίας με ενδιαφερόμενους Ελληνικούς οικονομικούς φορείς και Ιδιώτες.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την παροχή περαιτέρω πληροφοριών και προώθηση σχετικού ενδιαφέροντά σας.

Δελτία Τύπου

ΔΕΙΠΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με τον Πρέσβη της Ουκρανίας
7/19/2016 1:38:59 PM by SuperUser Account

ΔΕΙΠΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
με τον Πρέσβη της Ουκρανίας

Δείπνο εργασίας παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης (13.7.2016) ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ουκρανικού Επιμελητηρίου κ.Ιωάννης Πολυχρονόπουλος στον Πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα κ.Βολοδύμυρ Σκουρώφ, κατά τη διάρκεια του οποίου συζητήθηκαν οι δυνατότητες εντατικοποίησης των ελληνο-ουκρανικών σχέσεων στους τομείς εμπορίου, οικονομίας, ναυτιλίας και τουρισμού, καθώς και στον κλάδο των πολιτιστικών και ιστορικών ερευνών.

Η συζήτηση διεξήχθη σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον και ανέδειξε, για μία ακόμη φορά, την άψογη συνεργασία των δύο Φορέων.

Στο δείπνο παρεκάθησαν οι Α΄ και Β΄ Αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου κύριοι Αλέξανδρος Κορωνάκης και Πέτρος Αρβανίτης και ο Γενικός Γραμματέας κ.Γεράσιμος-Νικόλαος Μπουγάς.

Δημοσκόπηση
Ποιά είναι η γνώμη σας για τη νέα ιστοσελίδα;

Καταχώρηση  Αποτελέσματα
Νέα Έκδοση
Έκδοση Περιοδικού
13+1 EURO για την ιστορία...